Talentenjacht in Kerstcircus Goes – UPDATE

GOES – Familiecircus Barani verzorgt van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari voor het derde achtereenvolgende jaar Kerstcircus Goes. Het tentencomplex verrijst op het Molenplein. Deze editie is er ook een talentenjacht in de circuspiste.

Wilt u graag een act in de circuspiste willen doen? Bijvoorbeeld dansen, zingen of iets anders? Aanmelden mag bij het Kerstcircus Goes. Dat kan via: [email protected]  De audities zijn woensdag 20 november vanaf 14.00 uur. De winnaar mag optreden tijdens alle shows van dit kerstcircus. Meedoen mag vanaf 12 jaar. De kandidaat dient dus beschikbaar te zijn voor alle voorstellingen.

Dit jaar een vernieuwd programma met onder andere luchtacrobatiek, clownerie dierenacts met bijvoorbeeld pony’s, duiven, geiten en honden. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier.

Voor meer informatie kijk op www.kerstcircusgoes.nl

Lees ook:Feestdagentip: Naar het Kerstcircus Goes!
Lees ook:Decemberspecial (5): Gezellig naar Kerstcircus Goes!
Lees ook:Kerstcircus Goes van start!
Lees ook:Kerstcircus Goes welkom!
Lees ook:Kerstcircus Goes een blijvertje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>