Regels gokken in Sluis

gokoma

SLUIS – Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de gemeenteraad op 21 december 2017 de “Verordening kansspelautomaten en speelautomatenhallen 2018″ heeft vastgesteld. Deze verordening is, overeenkomstig het bepaalde in artikel 139 e.v. Gemeentewet, bekendgemaakt en is 22 december in werking getreden.

De burgemeester van Sluis maakt bekend dat zij  de “Beleidsregel kansspelautomaten en speelautomatenhallen 2018″ heeft vastgesteld. Deze beleidsregel bevat (hoofdzakelijk) een nadere uitwerking van de artikelen 3 tot en met 5 van de hiervoor genoemde verordening.

Als onderdeel van voornoemde verordening kan de burgemeester (onder meer) vergunning verlenen voor twee speelautomatenhallen in de kern Sluis. Van belang is dat thans één vergunning is verleend en dat een tweede vergunning beschikbaar is per 1 april 2018. Deze mededeling betreft de bekendmaking van de beschikbaarheid van een vergunning als bedoeld in artikel 5 lid 3 van de verordening, gelezen in samenhang met artikel 2 lid 1 van de beleidsregel. Belangstellenden kunnen een aanvraag voor een vergunning indienen op de wijze zoals geregeld en omschreven in de verordening en beleidsregel. De grenzen van de kern Sluis zijn daarbij op een bij de verordening behorende en gewaarmerkte kaart met zwarte ononderbroken rand omgrensd.

De hiervoor genoemde verordening en beleidsregel treden in werking op 22 december 2017 en liggen voor een ieder kosteloos ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Kopieën zijn tegen betaling van de kosten (leges) verkrijgbaar. De stukken zijn vanaf vandaag te raadplegen op de website van de gemeente, www.gemeentesluis.nl. Daarnaast is de verordening te raadplegen via het digitale gemeenteblad.

Lees ook:Naaktrecreatie enkel toegestaan op aangeduide locaties in Sluis!
Lees ook:Carbid schieten!
Lees ook:Wijzigingen APV
Lees ook:Carbid schieten! + film
Lees ook:Parkeervergunningen stadskern Veere!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>