Snijden zeegroente

lamsoren

KRUININGEN – Belangstellenden kunnen tot en met vrijdag 9 februari bij de balie van het Kruiningse gemeentehuis een aanvraagformulier ophalen voor een seizoensvergunning voor het snijden van zeegroente in het Natura 2000-gebied Oosterschelde.

Volgorde van behandeling

Ook inwoners van de gemeenten Veere, Noord-Beveland, Goes, Kapelle, Reimerswaal en Schouwen-Duiveland kunnen een aanvraag doen. De provincie Zeeland behandelt de aanvragen. De volgorde van behandeling van de tot en met 16 februari 2018 ontvangen aanvragen zal door middel van loting bepaald worden. Later ontvangen formulieren worden niet in behandeling genomen. Een toelichting op de procedure en een kaart van de schorgebieden waar, met een vergunning, zeegroente gesneden kan worden, zit bij het aanvraagformulier. Er worden maximaal 284 vergunningen verleend.

Meer informatie

Meer informatie kan worden ingewonnen bij Durk-Jan Lagendijk, afdeling Water, Bodem en Natuur. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0118-631124 en per e-mail via [email protected].

Lees ook:Zeegroenten snijden!
Lees ook:Zeegroenten snijden!
Lees ook:Zeegroenten snijden rond Oosterschelde!
Lees ook:Subsidie Energieke Samenleving Zeeland!
Lees ook:Subsidie Energieke Samenleving Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>