Toujours Kapelle

KAPELLE – De tweede bijeenkomst van Toujours Kapelle is donderdag 22 maart vanaf 19.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in Kapelle. Ook nu weer de oproep aan de Kapelse samenleving, organisaties en ondernemers om mee te doen.

De activiteiten van Toujours Kapelle vinden plaats tussen 12 en met 20 mei 2018, met op zaterdag 19 mei weer de Franse Slag Mars en de activiteiten rond Museum Vitality. De herdenking zelf is op donderdag 17 mei, om 16.00 uur vertrekt de stoet met alle genodigden vanuit het gemeentehuis naar de Franse militaire begraafplaats.

De organisatie van Toujours Kapelle is met het vertrek van oud-burgemeester Stapelkamp overgedragen aan een comité bestaande uit Andries Looijen (museum Vitality), Marja Vermeij (o.a. weekmarkt Wemeldinge), Marc Bazelmans (Bibliotheek Oosterschelde) en Arjan van de Hee (Ons Genoegen).

Lees ook:Toujours Kapelle, een week vol Franse activiteiten!
Lees ook:Franse Herdenking Kapelle!
Lees ook:Franse herdenking!
Lees ook:Franse herdenking!
Lees ook:Delegatie gemeentebestuur Kapelle bij herdenking Orry-la-Ville!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>