Wielrenner valt vrouw lastig

CLINGE – Op de Blomweg in Clinge is vrijdag 21 een vrouw lastiggevallen door een onbekende man.

De vrouw was aan het joggen toen plots een man op een racefiets naast haar kwam rijden en haar vastpakte. Ze wist te ontkomen maar een eindje verder blokkeerde hij haar de toegang en deed haar oneerbare voorstellen. Gelukkig kwam op dat moment een auto aanrijden waardoor de man schrok en er vandoor fietste. De vrouw is door deze automobiliste naar huis gebracht. De politie vraagt of meer mensen het slachtoffer zijn geworden van deze ‘wielrenner’. Ze worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Lees ook:Vrouw (75 !) krijgt smerig voorstel
Lees ook:Automobiliste uit de bocht…..
Lees ook:Aanranding Tholen!
Lees ook:Veroorzaakster ongeval gezocht!
Lees ook:Getuigen gezocht van aanrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>