Balkje bedankt!

KAPELLE – Balkje bedankt, Balkje bedankt! Anders dan afscheidnemende voetballers, moest Jan Peter Balkenende het doen met een stille aftocht doen. Toch verdient de teruggetreden premier een staande ovatie en minsten een bedankje, vindt een groep Enschedese CDA-leden. En dus heeft die een Balkenendebedanksite gelanceerd.

Wie de voormalige minister-president na diens eclatant verlies een hart onder de riem wil steken, kan op de site bedankjes voor Jan Peter achterlaten. In een paar uur tijd hebben al meer dan drieduizend mensen een bericht voor Balkenende achtergelaten De berichten zijn overigens niet zichtbaar voor andere bezoekers. Ze worden gebundeld en later aan Balkenende overhandigd.

Volgens de intiatiefnemers kan de uit Kapelle afkomstige premier wel een hart onder de riem gebruiken. Ze vinden dat hij waardering verdient voor acht jaar keihard werken voor Nederland.

Lees ook:Drama voor Zeeuwse supporters: Ajax uitgeschakeld in Champions League!
Lees ook:Ex-Zeeuw en ex-minister-president Balkenende Ridder Grootkruis in de Orde van Oranje-Nassau
Lees ook:Dat gaat snel! Madame Tussauds zet ex-Zeeuw Balkenende meteen op straat
Lees ook:Ex-Zeeuw Balkenende komt niet in nieuw kabinet
Lees ook:Schnabbeltour Balkenende is begonnen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>