17e Schipper Oaz bedrijventoernooi!


HEINKENSZAND-Voetbalclub V.V. Luctor’88 houdt vrijdag 18 mei op de sportvelden en in de feesttent bij V.V. Luctor’88 aan de Dorpsstraat in Heinkenszand voor de 17e maal een bedrijventoernooi.

Dit toernooi van V.V. is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste voetbaltoernooien voor het bedrijfsleven in Zuidwest Nederland. Vorig jaar met een recordaantal van 40 deelnemende teams. Een gegeven waar de toernooicommissie zeer trots op is. Dit jaar met als hoofdsponsor, voor de 8e keer, Schipper OAZ..
Omdat de sponsors altijd veel doen voor de voetbalvereniging uit Heinkenszand wil V.V. Luctor’88 graag iets voor hen terug doen. Dit jaar al voor de 17e maal met succes. De dag is ‘s middags ingevuld met een sportief voetbalprogramma, waarbij de verschillende bedrijven uit de omgeving duelleren om de wisselbeker. De winnaar in 2011 was transportbedrijf van ‘t Veer uit Heinkenszand. ‘s Avonds zal in de grote feesttent, onder het genot van een hapje, drankje en een optreden van J&J Two Men Company de dag feestelijk afgesloten worden. De aftrap is om 17.00 uur. Dan barst het toernooi in volle hevigheid los.
Vorig jaar is gestart met het ondersteunen van een goed doel: er is toen € 450,— overgemaakt naar het KWF Kankerfonds. Dit jaar zal de opbrengst van de loterij ten goede komen aan de Nederlandse Hartstichting.

Lees ook:Recreatief volleybaltoernooi voor 50-plussers!
Lees ook:Dodenherdenking Borsele
Lees ook:Bakkie doen bij de Vlissingse zwervers!
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie gemeente Noord-Beveland
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Kapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>