Clinics inline-skaten voor basisscholen Oost-Souburg!


OOST-SOUBURG – Vlissingen in beweging houdt vrijdag 8 juni in samenwerking met de KPN Junior Schaatsclub en de Zeeuwse schaatsclub SSC de Poel clinics inline-skaten voor de bovenbouwleerlingen van Oost-Souburgse Brede School Het Kroonjuweel en basisschool De Burcht-Rietheim. Dit in het kader van Vlissingen on Wheels, de skatemarathon die zaterdag 9 juni start op Boulevard Bankert in Vlissingen.

De clinic inline-skaten wordt drie keer gegeven. In de ochtend op het schoolplein van het Kroonjuweel van 8.30 tot 10.30 uur en van 10.30 tot 12.30 uur. In de middag op het schoolplein van De Burcht-Rietheim van 13.00 tot 15.00 uur.

Tijdens de clinic inline-skaten leren kinderen hoe ze kunnen remmen en welke beschermingsmaterialen nodig zijn. De gediplomeerde instructeur Marcel Dukino zorgt dat alle kinderen op hun eigen niveau aan de clinic mee kunnen doen. Kortom, voor alle kinderen een sportieve, leerzame en vooral leuke ervaring, want plezier staat voorop. Na afloop ontvangen de kinderen een skatebewijs.

Lees ook:Vlissingse burgemeester en de Kroningsmok!
Lees ook:ROVZ-pluim
Lees ook:Ook aandacht voor Valentijnsdag bij Werkt voor ouderen!
Lees ook:Vlissingen in Beweging in de brede scholen!
Lees ook:Opening Schoolplein 14!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>