Vlissingse strandcross in aantocht!

VLISSINGEN – Het is weer bijna zover: Op zondag 21 oktober vindt op het Badstrand van Vlissingen de Strandcross plaats, verzorgd door motorsportvereniging ‘De Uitlaat’. Tussen 11.30 en 17.30 uur ploegen enkele honderden motoren door het mulle zand. Om het evenement in goede banen te leiden, worden onderstaande maatregelen genomen.

Boulevards afgesloten
Op zondag 21 oktober zijn Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert (tot de Trompweg) van 7.00 tot 17.30 uur afgesloten voor alle verkeer. De Trompweg wordt niet afgesloten. De parkeervakken voor het voormalige hotel Britannia tot aan Grand Café Stefano’s zijn gereserveerd voor de organisatie van de strandcross. De overige parkeervakken kunt u gebruiken. Let dus goed op de vooraf geplaatste gele tekstborden.

Glooiing
De glooiing aan de Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert wordt gebruikt als rennerskwartier voor quads en zijspanmotoren. Op zaterdag 20 oktober vanaf 12.00 uur kunnen de quads en zijspanmotoren de glooiing oprijden bij de Coosje Buskenstraat.

Parkeerterrein Nollebos
Het parkeerterrein Nollebos en een gedeelte van de President Rooseveltlaan (oprit) worden aangemerkt als rennerskwartier. Er blijft op dit gedeelte van de President Rooseveltlaan dus één rijstrook over.

Kenau Hasselaarstraat
Op de Kenau Hasselaarstraat, het parkeergedeelte aan de stadszijde van het Wooldhuis tot aan restaurant Grand Café Stefano’s, wordt zaterdag 20 oktober vanaf 12.00 uur gebruikt als rennerskwartier. De invalide-parkeerplaatsen blijven beschikbaar. Op zaterdag 20 oktober vanaf 12.00 uur tot en met zondag 21 oktober 17.30 uur op stelt de gemeente Vlissingen eenrichtingsverkeer in op de Kenau Hasselaarstraat vanaf de richting CineCity tot en met de kruising van Woelderenlaan/President Rooseveltlaan.

Kenau Hasselaarstraat (parkeerterrein)
Het parkeergedeelte aan de stadszijde wordt op zaterdag 20 oktober vanaf 12.00 uur tot en met zondag 21 oktober 18.00 uur gebruikt als rennerskwartier voor quads en zijspanmotoren.

Zie ook: www.msvdeuitlaat.nl

Lees ook:Zondag weer strandcross Vlissingen!
Lees ook:Strandcross boulevard!
Lees ook:Vlissingse boulevards afgesloten
Lees ook:Verkeersmaatregelen vanwege Vlissingse Paasmarkt!
Lees ook:Wegafsluiting door uitbreiding CineCity!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>