Vlissingen fietst!

VLISSINGEN – Met fietsen is niets mis. Het is gezond en vaak zie je mooie dingen onderweg.

Zin om te fietsen, maar doet u dat niet graag alleen? Of wilt u samen fietsen, maar weet u geen leuke route? Fiets dan in de maand juli 2014 op zondag mee met de fietstochten van Vlissingen in beweging.

In juli wordt iedere zondagmiddag een gratis fietstocht (PDF, 1.685 KB)  georganiseerd van 15 tot 25 kilometer lang. U kunt alleen of samen deelnemen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Halverwege de fietstocht wordt er gepauzeerd om iets te drinken. Consumpties zijn voor eigen rekening. Iedere fietstocht wordt goed voorbereid, want de veiligheid van de fietsers staat voorop.

Vrijwilligers

Vlissingen in Beweging is nog op zoek naar vrijwilligers om nieuwe fietsers te begeleiden. Bent u een ervaren fietser en wilt u een handje helpen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en meld u aan.

Bijzonderheden

  • Datum: 6, 13, 20 en 27 juli 2014;
  • Tijdstip vertrek: 13.00 uur;
  • Startpunt: Albert Heijn op de Gildeweg, naast de ingang.

Lees ook:Fietsen op Walcheren!
Lees ook:Fietsen op Walcheren!
Lees ook:Ervaren fietsers!
Lees ook:Fietsen in de Walstraat mag na 18.00 uur
Lees ook:Zeeuwse fietsverlichtingstour!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>