Onderzoek sportdeelname!

beachsoccer

VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen staat voor een omvangrijke bezuinigingsopgave. Een bezuiniging op sport van € 1,5 miljoen in 2018 heeft de komende 3 jaar grote financiële gevolgen voor Vlissingse sportverenigingen (en haar leden) en sportfaciliteiten. Deze gevolgen willen wij graag jaarlijks in beeld hebben. Want bezuinigingen op sport mogen er niet toe leiden dat sporten in Vlissingen onmogelijk wordt.

Een woordvoerder: “Om de gevolgen goed in kaart te kunnen brengen, hebben wij uw hulp nodig. Door het invullen van de vragenlijst Sportdeelname gemeente Vlissingen geeft u ons informatie over de gevolgen van de bezuinigingen. Deze informatie kunnen wij gebruiken om als dat nodig is, de bezuinigingsvoorstellen aan te passen. Uw bijdrage kan dus echt verschil maken. Het onderzoek Sportdeelname willen wij tot en met 2018 ieder jaar via een steekproef herhalen.

De resultaten van dit onderzoek dienen als basis voor de uitkomsten van de komende jaren.

Wij ontvangen uw informatie graag uiterlijk vrijdag 24 juli. Heeft u vragen over de vragenlijst of hulp nodig bij het invullen? Neemt u dan contact op met de heer M. Bour via e-mail [email protected]. ”
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Lees ook:Verlenging onderzoek Sportdeelname!
Lees ook:Onderzoek ‘Sportdeelname 2017′ van start
Lees ook:Onderzoek Sportdeelname!
Lees ook:Vragenlijst jongeren!
Lees ook:Enquête informatiebehoeften!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>