Informatiebijeenkomst beweegtuin ’s-Gravenpolder

 ’s-GRAVENPOLDER – In sportcafé De Zwake in ’s-Gravenpolder is woensdag 22 maart  een informatiebijeenkomst plaats over de realisatie van de beweegtuin. Deze beweegtuin komt op het grasveld aan de Egelantierstraat, tegenover sporthal De Zwake. De informatiebijeenkomst begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en is bedoeld voor omwonenden en andere belangstellenden.

Voor de realisatie van de beweegtuin is subsidie ontvangen in het kader van de Sportimpuls; een landelijke stimuleringsregeling om mensen dichtbij huis in beweging te brengen en te houden. Hiervoor hebben verschillende organisaties de krachten gebundeld, waaronder onder andere de Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie De Goffau, de gemeente Borsele, Siloah, SVRZ, Sportfondsen Borsele, de Seniorenraad Borsele, het VrijwilligersHuis, de Dorpsraad en de speeltuinvereniging.

De beweegtuin richt zich in eerste instantie op senioren en mensen met een beperking, maar is openbaar toegankelijk en dus kan iedereen, jong en oud, hier gebruik van maken.

Het streven is om na de opening wekelijks op vaste dagen en tijdstippen verschillende soorten activiteiten onder begeleiding aan te bieden, in samenwerking met verschillende organisaties.

Lees ook:Olga Commandeur bij opening Beweegtuin Heinkenszand!
Lees ook:Huldiging Jeugdsport Kampioenen!
Lees ook:Pas op de plaats met azc!
Lees ook:Borsele onderzoekt jeugdoverlast!
Lees ook:Lekker mee-eten in ´s Gravenpolder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>