Goede bijdragen gezocht voor Zeeuwse Visserij Award!

VLISSINGEN – Tijdens de Dag van de Zeeuwse Visserij, op zaterdag 22 september in de vismijn in Vlissingen, reikt gedeputeerde Kees van Beveren de Zeeuwse Visserij Award uit. Bent u actief in één van de volgende sectoren: schaal- en schelpdieren, zeevisserij, onderzoek, onderwijs of overheid of in de constructie- of toeleveringsindustrie? En leverde u als persoon of organisatie het afgelopen jaar een positieve bijdrage aan de Zeeuwse visserij- en of aquacultuur? Meldt u dan aan vóór 15 augustus: via een brief naar Provincie Zeeland, t.a.v. dhr. J. Broodman, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg of per e-mail: [email protected]

Lees ook:Proeven, pellen en bewonderen op Zeeuwse visserijdag
Lees ook:Dag van de Zeeuwse visserij!
Lees ook:Zeeuwse visserijprojecten krijgen subsidie Europees Visserijfonds!
Lees ook:Oesterij Yerseke wint Zeeuwse Visserij Award!
Lees ook:Geld voor recreatieve hotspot!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>