Zeeuwse Meningen (13 ): Volgt u de Kersttrends?

MIDDELBURG – Het is Eerste Kerstdag en vandaag lijkt de Middelburgse Markt extra gezellig. De grote kerstboom, ijsbaan en horecabedrijven zorgen voor een mooi plaatje. Ik vraag deze feestelijke dag 3 voorbijgangers naar hun Zeeuwse mening. En deze keer is dat: Volgt u Kersttrends?

“Helemaal nooit. Dat is puur voor de commercie”, zegt Marcel de Bruijne tegen mij. Hij vindt dat ondernemers er belang bij hebben dat de klant ieder jaar alles nieuw koopt. De Bruijne doet daar niet aan mee en gebruikt zijn kerstspullen van het jaar ervoor. “Jawel, vooral de Scandinavische stijl met koper, wit en grijs vind ik leuk”, roept Ellen Clijsters mij toe. Ze loopt snel door op weg naar haar ouders voor een kerstvisite. “Ik kies voor traditionele versieringen met een roze accent. En dat mag ook”, stelt Erik.

Wilt u één van de Zeeuwse Meningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Zeeland.Blog.

Lees ook:Zeeuwse meningen (71): Komt uw huis in Paassfeer?
Lees ook:Koper spelcomputer blijkt ordinaire dief
Lees ook:Zeeuwse meningen (64): Zin in een ouderwetse Zeeuwse winter?
Lees ook:Domineert de Zeeuwse alp het vaderlandse carnaval?
Lees ook:Zeeuwse meningen (54): Vindt u sporten belangrijk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>