Zeeuwse meningen (38): Meer toeristische bebouwing aan Zeeuwse kust?

 VLISSINGEN – Er is veel te doen om de toenemende bebouwing aan de kust. Ook onze Zeeuwse kust moet er meer en meer aan geloven. Dikwijls spot ik in de buurt van een duinenrij nieuwe bebouwing zoals groepen vakantiehuizen of andere accomodaties. Dus ben ik benieuwd hoe de Zeeuwen erover denken en vraag 3 voorbijgangers naar hun Zeeuwse mening. In Vlissingen luidt de vraag: Meer toeristische bebouwing aan Zeeuwse kust?
“Alstjeblieft niet. Het loopt uit de hand”, meldt Ria van den Broek mij kort en krachtig. “Er is vraag naar, dus ja”, vindt Bert Maas. En op de boulevard tref ik Trudy van Dijk. “Het mag, maar niet teveel”, vindt ze.
Eén van deze Zeeuwse meningen ondersteunen kan in de poll elders op Zeeland.Blog.

Lees ook:Zeeuwse meningen (80): Zijn scheepswrakken bedreiging voor onze kust?
Lees ook:Zeeuwse meningen (53): Heeft u herfstversiering in huis?
Lees ook:Zeeuwse meningen (52) Was het een heerlijke Zeeuwse zomer?
Lees ook:Zeeuwse meningen (55): Horen ronkende motoren op het Zeeuwse strand?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (15): Straatdealers niet weg te krijgen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>