Zomer tip (8): Ga eens bij de Zeeuwse boer kijken!

GAPINGE – De toeristen zijn er gek op: Het Zeeuwse boerenland. En terwijl de Duitsers, Belgen en Hollanders hun baantjes in het water trekken, bij bruinen, bbq-en en ijsjes eten ploegt de Zeeuwse boer voort. En dat is best leuk om te zien.
Want vooral de landbouwers bewerken vaak grote stukken land. En dat geeft een fraai uitzicht. En als de boer op dat land aan het werk is worden wij toch nieuwsgierig en willen we weten wat hij zoal doet. Het is alweer voor verschillende gewassen oogsttijd. Dat maakt het voor de kijker extra leuk. Dus dat is mijn zomer tip van deze week: Ga eens bij de Zeeuwse boer kijken!

Lees ook:Doe eens een rondje Walcheren…..
Lees ook:Zomer tip (11): Een schone strandwandeling!
Lees ook:De Nationale Sportweek!
Lees ook:Zeeuwse meningen (51): Was de Zeeuwse zomer een toppertje?
Lees ook:Ex-Zeeuw Danny Blind krijgt het extra druk bij Ajax!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>