Zomertip (11): Unieke havenrondvaart

VLISSINGEN – Ik geef u deze week een zomertip die al behoorlijk bejubeld is. Namelijk een unieke havenrondvaart in Vlissingen. U gaat aan boord bij de Dennick ll en ziet (historische) plekken die u normaal gesproken niet snel zal tegenkomen. Vrijdag 25 augustus gaat de tocht om 13.00 uur van start. Vanaf de kade aan het Stationsplein.

De trip duurt 2,5 uur. Kosten: Volwassenen 14,50 euro en kinderen van 4 tot en met 17 jaar 9,50 euro. Kaartverkoop via internet: 2 euro korting.  U mag met het kaartje ook naar het MuZEEum, eveneens in Vlissingen. Website: www.muzeeum.nl

Lees ook:Uitstapjes zijn duur
Lees ook:Goede Paasvaart!
Lees ook:Duidelijkheid over toekomst muZEEum
Lees ook:Online kaartverkoop Cinema Middelburg!
Lees ook:Geldigheidsduur paspoort!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>