Alleen Pool helpt: Vlissingers doen helemaal niets voor gewonde stadgenoot!


VLISSINGEN – De politie kreeg vrijdagavond de melding dat er aan de Edisonweg in Vlissingen een eenzijdig ongeval had plaatsgevonden waarbij een bromfietser gewond was geraakt.

Even daarvoor trof een Poolse voorbijganger de bromfietser aan en probeerde verschillende passanten aan te houden voor hulp. Hier werd door geen van de passanten op gereageerd. Op de Paul Krugerstraat heeft de Poolse voorbijganger uiteindelijk een passant kunnen aanhouden. Deze belde 112. Agenten, die kort na de melding op de Edisonweg aankwamen, zagen inderdaad een bromfietser buiten kennis op de weg liggen. De bromfietser, een 45-jarige man uit Vlissingen, is met vermoedelijk neurotrauma per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Van daaruit is hij overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Vermoedelijke toedracht:

De bromfietser uit Vlissingen reed over de Edisonweg komdende uit de richting van de A58 en gaan de in de richting van de Prins Hendrikweg. Vermoedelijk is hij tegen een wegversmalling aangereden en ten val gekomen. Door de politie is een onderzoek ingesteld.

Lees ook:Bloedproef afgenomen bij bromfietser na ongeluk!
Lees ook:Steekpartij Heinkenszand: 1 gewonde!
Lees ook:Gewonde bij aanrijding in Middelburg!
Lees ook:Man valt van hotelbalkon!
Lees ook:Mishandeld met….stofzuigerslang!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>