Vlissings jochie (13) ‘zomaar’ geslagen en bespuugd!

VLISSINGEN – Een politiewoordvoerder laat weten dat afgelopen donderdag ( 6 september) tussen 14.15 en 14.30 uur een 13-jarige Vlissingse jongen ‘zomaar’ is geslagen en bespuugd door onbekenden.

De jongen fietste over de Groeneweg in de richting van Koudekerke toen hij werd tegengehouden door een drietal onbekende jongens en een meisje.

Eén van de jongens (15/16 jaar oud, kort zwart haar met kuifje) sprak hem aan en schold hem uit. Hierop kwam het meisje (15/16 jaar en steil lichtbruin haar tot op de schouders) naar hem toegelopen en spuugde hem in het gezicht. Tot slot liep de derde persoon (jongeman, 15/16 jaar oud en langer, gekruld, haar. Hij had een bol gezicht) naar de 13-jarige toe en gaf hem een klap in zijn gezicht. De andere jongen heeft niets gedaan.

Toen dit gebeurd was kwamen er mensen aangefietst en is het viertal er vandoor gegaan in de richting van Vlissingen.

De 13-jarige jongen kent het viertal niet en er was volgens hem ook totaal geen reden voor deze mishandeling.

Hebt u iets gezien of gehoord dat met deze mishandeling te maken heeft, belt u ons dan op 0900-8844, of ga persoonlijk langs bij het politiebureau in Vlissingen.

Lees ook:Gastje (16) slaat meisje bloedneus!
Lees ook:Meisje (15) mishandeld in Renesse!
Lees ook:Jongens mishandeld in Middelburg!
Lees ook:Mishandeling tijdens carnaval in ‘s-Heerenhoek!
Lees ook:Fietster geslagen en geschopt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>