GroenLinks wil niet aan dure borrel!

VLISSINGEN – De Vlissingse GroenLinks-fractie heeft geen zin om de belastingcenten van de burgers op te eten en op te drinken! “We hebben van het Vlissingse college van burgemeester en wethouders een uitnodiging gekregen voor een Netwerkbijeenkomst op 20 november in het Arion Hotel”, meldt het GroenLinks gemeenteraadslid Alex Soplantila. “De Netwerkbijeenkomst begint om 19.15 uur.
Vanaf 18.00 uur is er een buffet en een drankje en na afloop (21.15 uur) is er gelegenheid om te borrelen. In een tijd van bezuinigingen dit programmeren met zo’n grote kostenpost begrijp ik niet helemaal. We kunnen toch de avond laten beginnen om 19.15 uur? Waarom moet er zo nodig een buffet en drankje vooraf zijn?”, vraagt hij woensdagavond schriftelijk aan zijn burgemeester en wethouders. Die hebben zover bekend nog niet gereageerd.

Lees ook:Kunnen mensen met uitkering de huishoudelijke hulp nog betalen?
Lees ook:Beierse avond met Dieter Koblenz in Ter Reede!
Lees ook:Netwerkbijeenkomst ondernemers!
Lees ook:Toujours Kapelle
Lees ook:Nieuwe burgemeesters Goes en Vlissingen komen alvast even kijken…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>