Echtelijke twist levert drugs en wapens op!

AXEL - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 35-jarig man aangehouden in zijn Axelse woning nadat daar een aanzienlijke hoeveelheid drugs, geld en verboden wapens zijn gevonden. Een echtelijke twist zette de mannen van de wet op het spoor!

Ontboezeming

De aanleiding voor het bezoek van de politie is een melding over een huiselijk twist waarbij de echtelieden elkaar over en weer hebben geslagen. Nadat de gemoederen bedaard zijn komt het de agenten ter ore dat er drugs in de woning aanwezig zijn. Op aandringen laat de man des huizes de opbergplek aan de agenten zien. Er wordt een ruime hoeveelheid medicatie en vermoedelijk Xtc-pillen gevonden. Daarop volgend is de man als verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Doorzoeking woning

Diezelfde nacht is de woning met toestemming van de verdachte nader doorzocht. Daarbij zijn nog een harpoengeweer, een traangas bus en een aanzienlijk geldbedrag gevonden en in beslag genomen. De verdachte zit nog vast en zal in de loop van de dag nader gehoord worden.

Lees ook:Man schiet door dak!
Lees ook:Harddrugs in woning!
Lees ook:Wapen- en drugsvondst!
Lees ook:Mes en drugs in auto!
Lees ook:Arrestaties drugshandel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>