Mes en drugs in auto!

mes politie

ARNEMUIDEN – Een 33-jarige man uit het Duitse Krefeld is afgelopen donderdag op de Doeleweg in Arnemuiden aangehouden nadat in zijn auto drugs en een verboden mes zijn gevonden.

Argwanend

De verdachte zit al geruime tijd in zijn geparkeerde auto in de straat. Een omwonende vraagt zich af wat er aan de hand is en gaat poolshoogte nemen. Op de vraag of er hulp nodig is geeft de man een ontkennend antwoord. Omdat de zaak de omwonende toch niet lekker zit, belt deze de politie.

Afstand goederen

Rond 16.45 uur gaan opgeroepen agenten vervolgens een kijkje nemen bij de man in de auto. In het voertuig worden een verboden mes, blokjes hasj en hennep en vermoedelijk ook harddrugs gevonden. Alle spullen zijn in beslag genomen en de verdachte is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. ’s Avonds is de Duitser weer vrijgelaten. Van de drugs en het mes heeft hij afstand gedaan.

Lees ook:Man met drugs gepakt!
Lees ook:Wietdealer in Renesse gearresteerd!
Lees ook:Drugs en wapen!
Lees ook:Illegaal in milieustraat!
Lees ook:Inbrekers gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>