Gangsters gezocht!


KATS- Politie Zeeland is op zoek naar koperdieven en vraagt getuigen om deze zaak op te lossen. Daarom is de politie op zoek naar mensen die de kruiwagen of het klein karretje herkennen. De foto’s staan op de website van Politie Zeeland (www.politie.nl/zeeland).

Bij een vestiging van Hoondert Staalbouw in Kats aan de Veerhavenweg is op 17 november jl. voor de derde keer koper weggenomen. Bij een van deze diefstallen hebben de dader of daders twee voorwerpen achtergelaten. Het gaat om een oude gebruikte kruiwagen, merk Matador en een klein vierwielig karretje, kleur van het frame is rood. Bij de laatste diefstal namen de dader(s) koper mee, die zat bevestigd aan de enorme kranen die daar staan. Het gaat om polsdikke kabels die met professionele apparatuur moet zijn doorgeknipt. De schade loopt in de tienduizenden euro’s. De politie onderzoekt deze koperdiefstallen en wil graag weten waar deze werktuigen vandaan komen, of iemand ze herkend en er iets over kan vertellen. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau of bellen naar 0900-8844.

Lees ook:Kruiwagen verloren op A58; motorrijder onderuit!
Lees ook:Getuigen gezocht openlijke geweldpleging in Terneuzen
Lees ook:Vlissingse groenteboer Trimpe overvallen!
Lees ook:Overval supermarkt Vrouwenpolder! UPDATE
Lees ook:Koper- en brandstofdiefstallen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>