Kledingdief aangehouden!

KAPELLE – In zijn woning is woensdagmiddag een 35-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden op verdenking van kledingdiefstal.

Eerder woensdagmiddag was bij de politie een melding binnengekomen dat bij een winkel in Kapelle een man kleding had gestolen. Dit was door een getuige gezien. Deze oplettende getuige gaf het signalement van de kledingdief door alsmede het kenteken van de auto waarin hij was weggereden.

De gegevens van het kenteken werden opgevraagd en agenten gingen naar het huisadres. Daar troffen ze de man aan. Hij had de gestolen kleding verstopt in een kliko achter de woning. De 35-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Goes. Uit verhoor bleek dat hij woensdagmiddag ook kleding had weggenomen bij een winkel in Goes. De man is met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.

Lees ook:Dievegge gearresteerd!
Lees ook:Winkeldieven gearresteerd!
Lees ook:Tas vergeten op terras: dieven aangehouden
Lees ook:Wietkwekerij in huis!
Lees ook:Aangehouden wegens heling en (of) diefstal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>