Vrouwen stelen in winkel Tholen!

THOLEN – Twee vrouwen van 32- en 60 jaar, afkomstig uit de gemeente Tholen, zijn zaterdagmiddag aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

Omstreeks 15.45 uur werd melding gedaan dat enkele burgers een vrouw hadden aangehouden op de Grindweg in Tholen. Eén van de burgers, eigenaresse van een kledingzaak, vertelde dat deze vrouw enkele kledingstukken had gestolen samen met een andere vrouw. De winkeldief, een 60-jarige vrouw, had een grote boodschappentas bij zich met daarin diverse kledingstukken.

De vrouw is door de agenten overgenomen en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat ze in het bezit was van diverse goederen die mogelijk van andere winkeldiefstallen afkomstig zijn. Ook bleek tijdens verhoor dat een 32-jarige vrouw uit de gemeente Tholen mogelijk medeplichtig is geweest aan de winkeldiefstallen. Deze vrouw meldde zich later op het bureau. Ook zij is aangehouden. Beide vrouwen zijn in verzekering gesteld omdat verder onderzoek noodzakelijk is.

Lees ook:Stel op rooftocht…
Lees ook:Koperdief sloeg vaker zijn slag!
Lees ook:Dievegge gepakt
Lees ook:Winkeldieven in de cel!
Lees ook:Verdachte winkeldieven aangehouden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>