Naar het café in Vlissingen: 2 gebroken kaken!

VLISSINGEN – Een politiewoordvoerder heeft vrijdag laten weten dat in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober in een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen een zware mishandeling is gepleegd. Een 22-jarige man uit Oost-Souburg was in het café aanwezig en moest opzij stappen voor een andere cafébezoeker. Vanaf dat moment ging bij hem letterlijk ‘het licht uit’. Hij kreeg klappen en heeft 2 gebroken kaken!

“Sinds die avond zijn we op zoek naar de dader van deze zware mishandeling. Het 22-jarige slachtoffer heeft (zoals genoemd, red.) twee gebroken kaken opgelopen en dat letsel zal nooit meer helemaal herstellen”, aldus de politiewoordvoerder.

“Het slachtoffer was met vrienden op stap en verklaarde later in zijn aangifte dat hij vanuit het niets neergeslagen is. Na die bewuste nacht zijn door ons diverse getuigen gehoord en ook zijn camerabeelden, die in die kroeg gemaakt worden, door ons bekeken. Uit die getuigenverklaringen en de camerabeelden is uiteindelijk een vermoedelijke dader van deze geweldsdaad naar voren gekomen.”

“Er is door de collega’s die met de zaak bezig zijn, contact opgenomen met de officier van justitie. Die moet namelijk toestemming geven voor een aanhouding buiten heterdaad, dus lang nadat het bewuste feit heeft plaatsgevonden. Dat is gebeurd, de toestemming is gegeven en afgelopen woensdag is de verdachte van deze zware mishandeling aangehouden door agenten uit de surveillancedienst.”

Lees ook:Arrestaties zware mishandeling Renesse!
Lees ook:Verdachten mishandeling Renesse bekennen!
Lees ook:Gezocht: autovernielers!
Lees ook:Man opgepakt voor mishandeling!
Lees ook:Campingvechtersbazen gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>