Gezocht: autovernielers!

vernieling auto 1

ZIERIKZEE -De poloitie meldt dat in  de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 maart tientallen auto’s in Zierikzee zijn bekrast door een onbekende dader. Inmiddels zijn er foto’s van camerabeelden van de vermoedelijke dader gedeeld met de politie.

Signalement verdachte

In de bewuste nacht zijn in het centrum van Zierikzee en in de wijk Plan West een 80-tal auto’s diep bekrast. De dader heeft met een scherp voorwerp motorkappen en deuren van de voertuigen bewerkt. Op de camerabeelden is een persoon te zien die de vernielingen pleegt. Mogelijk gaat het om een man met een fors postuur met een lengte van 1.80 m. Hij heeft op dat moment een leren zwarte jas aan met daaronder een witte sweater met een over zijn hoofd getrokken capuchon. Verder draagt hij een licht gekleurde joggingbroek en donkere sportschoenen met een lichte zool.

Autobekrasser aan het werk

 vernieling auto 2

De camerabeelden zijn te bekijken via de volgende link.

Herkent u de dader?

Herkent u de dader aan de hand van de foto’s? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook naar het politiebureau aan de Kerkhof gaan om een verklaring af te leggen.

Lees ook:Mishandeling!
Lees ook:Zakenman beroofd!
Lees ook:Laffe straatroof! + FOTO’S
Lees ook:Wie is deze fietsendief?
Lees ook:Terneuzense overval UPDATE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>