Vrouw gewond bij steekpartij!


GOES – In de Goese Nieuwstraat is dinsdagavond rond half acht een vrouw gewond geraakt toen ze door een man met een mes werd aangevallen. De vrouw is gestoken in haar bovenlichaam. Omstanders hebben zich over haar ontfermd en eerste hulp verleend. Ze is aanspreekbaar en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte, die haar gestoken heeft, is in een auto gevlucht. De oorzaak van de steekpartij ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De politie stelde een onderzoek in. In de Nieuwstraat is door een rechercheur van de forensisch opsporing een onderzoek verricht. Verder werden getuigen gehoord. Uiteraard is de politie op zoek naar de verdachte. Heeft u informatie over deze steekpartij, neem dan telefonisch contact op: 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Ook kunt u terecht op het politiebureau in Goes.

Lees ook:Dode bij steekpartij Nieuwdorp! UPDATE!
Lees ook:Steekpartij Terneuzen: 1 gewonde!
Lees ook:Slechts 12 agenten ingezet voor onderzoek dode vrouw Goes!
Lees ook:Man vermoordt vrouw en pleegt daarna zelfmoord
Lees ook:Vechtersbazen gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>