Gewonde verdachte Vlissings familiedrama de cel in!

politie in de boeien
VLISSINGEN – De verdachte van het Vlissingse familiedrama, waarbij zijn vrouw is gedood, heeft dinsdag het ziekenhuis verlaten en is overgebracht naar het cellencomplex in Middelburg.

Woensdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dinsdag is sectie verricht op het lichaam van de vrouw en is de verdachte gehoord. Over de inhoud van het verhoor en de resultaten van de sectie wordt niets bekend gemaakt.

Wat vooraf ging: Bij een familiedrama in een woning aan de Paul Krugerstraat is zondagmiddag een 54-jarige vrouw om het leven gekomen. Haar 53-jarige man is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft hem zondagavond aangehouden in het ziekenhuis en onderzoekt wat zich in de woning heeft afgespeeld en wat zijn betrokkenheid is geweest.

Rond 17:00 uur waarschuwde een ongerust familielid de politie, omdat hij geen contact kon krijgen met het tweetal. Agenten troffen in de woning de overleden vrouw en de zwaargewonde man aan. Ambulancepersoneel en een team van de traumahelikopter kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen. Rechercheurs van Forensisch Onderzoek hielden een sporenonderzoek in de woning.

Lees ook:Familiedrama in Vlissingen: 1 dode en 1 zwaargewonde!
Lees ook:Vlissings familiedrama: Sectie op lichaam dode vrouw!
Lees ook:Gevonden vrouw Kamperland om het leven gebracht
Lees ook:Dode vrouw uit Goes niet door geweld overleden
Lees ook:Arrestatie na bedreiging met (nep)vuurwapen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>