Inbreker opgepakt!

inbreker
VLISSINGEN – De politie meldt dat er afgelopen vrijdag is ingebroken in een restaurant aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. Er werd een aangifte opgenomen en politieagenten hebben sporen afgenomen in het restaurant. Mogelijk is het pand via een raam betreden. Later is de beoogde inbreker opgepakt.

Uit het restaurant werd een hoeveelheid vlees, vis en een geldbedrag meegenomen. Uit onderzoek is een mogelijke verdachte naar voren gekomen. Agenten hebben overleg gevoerd met de officier van justitie om toestemming te krijgen voor zijn aanhouding. Omdat de aanhouding niet meer op heterdaad gedaan kon worden, moet de officier van justitie daar toestemming voor geven. Die toestemming kwam er en agenten konden de verdachte gaan aanhouden. De verdachte betreft een 43-jarige Vlissinger. Hij is maandag aan het begin van de avond aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

In Torentijd is de man in verzekering gesteld, omdat hij een zogenaamde veelpleger is. Hij zit nu nog vast.

Lees ook:Agenten bedreigd!
Lees ook:Vakantiewoning-inbraak opgelost!
Lees ook:Vlissingse steekpartij
Lees ook:Straatrover gepakt!
Lees ook:Restaurant-inbreker gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>