Restaurant-inbreker gearresteerd!

politie arrestatie

MIDDELBURG – De politie heeft recentelijk een 46-jarige Middelburger aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak in een restaurant in de Lange Noordstraat in Middelburg. Deze inbraak vond plaats op 1 mei jl. Bij de inbraak werd niets buitgemaakt, maar er ontstond wel schade aan het pand doordat de toegang geforceerd werd.

Na zijn aanhouding is de verdachte overgebracht naar een politiecel in Torentijd in Middelburg. Daar heeft hij tot vandaag vastgezeten. Hij is na diverse malen verhoord te zijn door de recherche vandaag op last van de officier van justitie weer in vrijheid gesteld. Hij heeft de inbraak in het restaurant bekend.

Uit rechercheonderzoek blijkt dat de inbraak vermoedelijk door twee personen is gepleegd. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte. Zijn identiteit is inmiddels bekend.

Lees ook:DNA-match: Inbreekster gearresteerd!
Lees ook:Inbreker opgepakt!
Lees ook:Inbreker opgepakt!
Lees ook:Verdachten inbraak gearresteerd!
Lees ook:Kroeginbreker gefilmd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>