Twee telefoons weggenomen, mogelijk door zelfde dader!


VLISSINGEN – Een 14-jarige jongen zat maandagavond op een bankje in de Arbeidstraat in Vlissingen. Er kwam een man naar hem toe die hem vroeg of hij een momentje gebruik mocht maken van zijn telefoon. De jongen stemde hiermee in en gaf zijn telefoon aan de voor hem onbekende man. Deze nam hierop de benen met de telefoon nog in zijn bezit. De jongen is nog even achter de man aangelopen maar staakte zijn achtervolging na enige tijd.

Het signalement van de onbekende man luidt: ongeveer 25 jaar oud, een getint uiterlijk, kort zwart stekelig haar. Hij droeg een t-shirt, een korte (mogelijk) grijs-groene broek en slippers met een opvallende dikke witte rand.

Het vreemde was dat de dief een telefoon achterliet bij de 14-jarige jongen. Hoogstwaarschijnlijk is deze achtergelaten telefoon ook van diefstal afkomstig, maar dat gaat de politie nog verder uitzoeken. De 14-jarige jongen heeft aangifte gedaan van de diefstal. Ook de eigenaar van de tweede telefoon is uitgenodigd op het bureau om aangifte te komen doen.

Lees ook:Straatrover gepakt!
Lees ook:Jongen (8) uit Goes vermist!
Lees ook:Jongen (13) beroofd!
Lees ook:Telefoondief!
Lees ook:Gestolen fietsen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>