Gestolen fietsen!

gestolen fietsen

NIEUWVLIET – De politie heeft afgelopen dinsdag een gestolen dames- en herenfiets teruggevonden. De Politie is op zoek naar de eigenaren. Een 15-jarige jongen uit de gemeente Sluis heeft de diefstallen bekend.

Zeeweg/Zeedijk

De jongen is door zijn vader betrapt en aangegeven bij de politie. De jongen heeft verteld dat hij in totaal zes fietsen heeft gestolen, maar kan over de eerste vier geen details meer vertellen. Uit het verhoor komt bovendien naar voren dat hij het bewust gemunt heeft op duurdere fietsen om deze daarna via internet te verkopen. Van de inbeslaggenomen fietsen is geen eigenaar bekend. Het gaat om een matzwarte herenfiets van het merk Koga Myata die dinsdag is weggenomen nabij het strandpaviljoen Boekanier aan de Zeeweg. Gisterenmiddag slaat de jonge dief nog een keer toe en neemt nabij het Fletcher Hotel aan de Zeedijkde een grijze damesfiets van het merk Staiger mee.

damesfiets

Oproep eigenaren

Omdat de eigenaren na de diefstal nog geen aangifte hebben gedaan is het niet mogelijk om de fietsen terug te bezorgen. Herkent u de gestolen fietsen als uw eigendom? Meld u zich dan via 0900 8844 of kom langs op het bureau aan de Trageldam in Oostburg. Pas nadat er aangifte is gedaan van diefstal kan de jongen bestraft worden door middel van een HALT-afdoening of een strafzaak.

Lees ook:Gestolen fietsen!
Lees ook:Gestolen fietsen!
Lees ook:Heterdaadje fietsendief!
Lees ook:Geroofde fiets!
Lees ook:Politie zoekt eigenaren elektrische fietsen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>