Recherche zoekt daders dodelijk schietincident Sas van Gent!

vuurwapenSAS VAN GENT – Het Team Grootschalig Onderzoek is nog steeds actief bezig met het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 48-jarige man uit Sas van Gent. Het onderzoek verloopt moeizaam, maar zit nog niet vast.

Uit onderzoek is gebleken dat hij op 18 april door een schietincident om het leven is gekomen. Inmiddels heeft de politie het buurt- en passantenonderzoek afgerond en zijn een aantal getuigen gehoord. Het politieonderzoek is in volle gang, maar heeft nog niet tot aanhoudingen van een of meerdere verdachten geleid.

De politie heeft aanwijzingen dat in de vroege ochtend een of meerdere mensen de woning aan de Baljuwstraat zijn binnengedrongen waarbij op het slachtoffer is geschoten. Uit onderzoek bij het Nederlands Forensisch Instituut op 20 april jl. is gebleken dat hij hierbij dodelijk is geraakt.

Tijdens het onderzoek in de woning aan de Baljuwstraat werd onder andere soft- en harddrugs gevonden. Het onderzoeksteam bestaat op dit moment nog uit tien politiemensen en staat onder leiding van een officier van justitie.

De politie doet een dringend beroep op getuigen of mensen die meer weten over dit misdrijf. Hebt u informatie? Dan wil de politie dat graag weten. U kunt contact met de politie opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Uw melding kunt u ook bij het politiebureau doorgeven.

Lees ook:Man Sas van Gent dood geschoten!
Lees ook:Man (48) Sas van Gent dood door misdrijf!
Lees ook:Verdachte schietincident Sas van Gent gearresteerd!
Lees ook:Onderzoek na vondst dode vrouw Koudekerke!
Lees ook:Moord Sint Maartensdijk: Stand van zaken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>