Man in bezit van vuurwapen!

politiebus
AXEL – Op de Kanaalkade in Axel is vrijdagmiddag een man gearresteerd omdat bij de politie informatie bekend was dat hij een vuurwapen zou hebben.

De man, een 29-jarige man uit de gemeente Hulst, reed op dat moment op de Kanaalkade. Een agent zag dit en hield de personenauto samen met agenten van de Regionale Ondersteuningsgroep aan. De bestuurder werd verzocht uit te stappen en werd gevraagd naar zijn identiteitsbewijs. De man zei dat zijn identiteitsbewijs in zijn tas zat welke hij om zijn lichaam droeg. Op de vraag van de agenten of er nog meer in zijn tas zat, vertelde de man dat er een vuurwapen in zat. De agenten controleerden de tas en troffen het wapen inderdaad aan. De man werd hierop aangehouden. De auto is nog verder onderzocht maar niets is aangetroffen. Het vuurwapen is in beslag genomen.

Vervolgens is op basis van deze informatie de woning van de man doorzocht. Bij deze doorzoeking is munitie voor het wapen aangetroffen. Ook dit is in beslag genomen.
De man is overgebracht naar Torentijd in Middelburg.

Lees ook:Vuurwapen in beslag genomen!
Lees ook:Bedreiging vuurwapen!
Lees ook:Vuurwapen in auto gevonden!
Lees ook:Vuurwapen gevonden!
Lees ook:Vuurwapen in woning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>