Man grijpt vrouw bij borst!

politie in de boeien
VLISSINGEN – Politieagenten hebben afgelopen zaterdag om 08.25 uur een man (23) uit de gemeente Borssele in de Walstraat aangehouden. Hij wordt verdacht dat hij kort daarvoor een vrouw (43) uit Vlissingen bij een borst heeft gepakt. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep met twee grote honden door de Walstraat, toen ze door de man werd aangesproken. Hij pakte haar plotseling bij haar borst, waarna de vrouw het op een lopen zette. Vervolgens zag de vrouw dat de man zijn broek liet zakken. De man in zaterdag in het politiecellencomplex Torentijd ingesloten. Hij is verhoord, ook is de man in verzekering gesteld.

De politie is op zoek naar een fietsster, die vermoedelijk van de aanranding getuige is geweest. Signalement: leeftijd ongeveer 40-50 jaar en blond krullend haar. De getuige zei nog iets tegen het slachtoffer en fietste even later de Nieuwstraat in. Deze of andere getuigen worden verzocht telefonisch contact met de politie op te nemen: 0900-8844. Ook kunt u naar het politiebureau in Vlissingen gaan.

Lees ook:Mishandeling!
Lees ook:Vrouw met boksbeugel!
Lees ook:Bejaarde (80) mishandeld
Lees ook:Potloodventer in trein!
Lees ook:Tas geroofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>