Man mishandeld bij sussen van vechtpartij!

vuist blog
VLISSINGEN – In een café in Vlissingen was afgelopen vrijdagavond een man lastig. Hij werd door de eigenaar uit de zaak gezet. Een groep bezoekers ging ook naar buiten en gingen vechten met deze man.

Een 47-jarige man uit Zelzate (B) die ook in het café aanwezig was ging naar buiten om de boel te sussen. Hij pakte de man, die uit de zaak was gezet, uit de groep. Hij hield hem vast en liep met hem naar een in de buurt geparkeerd staande politie-auto. Hij dacht dat de man daardoor wel rustig zou worden.

Mishandeling

Hij zette de man neer bij de politie-auto, zei dat hij zich rustig moest houden, en liep vervolgens weg. Maar de man kwam achter hem aan, pakte een helm, die op de grond lag, beet, keek de 47-jarige man aan en haalde uit met de helm. De helm kwam met volle kracht tegen het hoofd van de man. Hierdoor heeft de man flinke verwondingen opgelopen en hieraan heeft hij zich laten behandelen door de huisartsenpost.

Getuigen

Op het moment van het incident liepen de agenten van de geparkeerde politie-auto op een andere lokatie te surveilleren. De 47-jarige man heeft de volgende dag aangifte gedaan van deze zware mishandeling. De politie verzoekt getuigen die het incident gezien hebben zich te melden via 0900-8844.

Lees ook:Poging straatroof onopgelost!
Lees ook:Mindervalide meisje mishandeld
Lees ook:Man mishandeld in Terneuzen!
Lees ook:Meppen op de Vlissingse Nieuwendijk!
Lees ook:Agent mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>