Zeven arrestaties na vechtpartij op straat!

vechtpartij
HEINKENSZAND – Na een melding van een vechtpartij op de Simonswei in Heinkenszand heeft de politie afgelopen maandagavond zeven verdachten gearresteerd.

Rond 19.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat daar op straat werd gevochten tussen meerdere personen. Toen agenten ter plaatse kwamen, was er niets meer aan de hand. Wel troffen de agenten verschillende mensen op straat aan, onder wie een man die gewond was geraakt. Het ging om een 32-jarige inwoner van Heinkenszand die met onbekend letsel met de ambulance naar een ziekenhuis is gebracht. Na onderzoek kon de politie op de Simonswei zeven personen aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij de vechtpartij. Het gaat om een 23-jarige man uit Heinkenszand, een 33-jarige vrouw uit Heinkenszand, een 24-jarige vrouw uit Goes, een 22-jarige man uit Nisse, een 24-jarige man uit Wilhelminadorp, een 15-jarige jongen uit Goes en een 24-jarige man uit Goes. Ze zijn meegenomen naar het bureau. De politie onderzoekt wat er is gebeurd.

Lees ook:Massale vechtpartij Café Entrez Hulst!
Lees ook:Vijftal aangehouden na vechtpartij in Terneuzen!
Lees ook:Zware mishandeling!
Lees ook:Fietster (86) geschept door auto
Lees ook:Vrouw aangehouden na steekincident!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>