Zware mishandeling!

mishandeling vuist

MIDDELBURG – Op de Havenpoortweg in Middelburg zijn afgelopen zaterdagochtend twee mannen en een vrouw aangehouden voor een mishandeling in de Joost de Moorstraat in Goes.

Rond 00.10 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat iemand zwaar was toegetakeld in een woning aan de Joost de Moorstraat. Een jongeman (19) had zojuist in de woning en op straat klappen en mogelijk schoppen gehad van een bekende van hem. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij werd behandeld aan een gebroken neus en enkele afgebroken tanden. Zaterdagmorgen heeft hij aangifte gedaan van de vechtpartij.

Aanhoudingen

Om 00.40 uur zag een agent in Middelburg een auto rijden, die na de vechtpartij was weggereden. De auto werd gecontroleerd en de drie inzittenden werden aangehouden. Het gaat om een man (33) (woonplaats onbekend), een Vlissinger (30) en een vrouw (21) uit Westkapelle. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Lees ook:Vrouw aangehouden na steekincident!
Lees ook:Jonge verdachten zware mishandeling opgepakt!
Lees ook:Man mishandelt stel en bedreigt politie!
Lees ook:Vrouw na steekpartij gearresteerd!
Lees ook:Knokpartij Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>