Straatrover op de vlucht!

straatroof mes blog
HULST – Een onbekende man heeft vrijdagavond geprobeerd een 17-jarige jongen uit Hulst in het park bij het Havenfort van zijn geld te beroven. Door kordaat optreden van de jongen slaat de overvaller op de vlucht.

Gisteravond omstreeks 22.25 uur rijdt de jongen op zijn fiets vanaf het Havenfort in Hulst op het fietspad door het park. Daar wordt hij opgeschrikt door een onbekende man die vanuit het niets op het fietspad springt. Het slachtoffers stopt en wordt onmiddellijk bedreigd met een mes en gesommeerd om zijn portemonnee af te geven. Hoewel hij erg geschrokken is, reageert de jongen direct met een flinke vuistslag op de kaak van de overvaller. Deze komt ten val en laat het mes vallen. De jongen schopt het steekwapen vervolgens de bosjes in en fietst hard weg. Als hij nog een keer achterom kijkt ziet hij dat de overvaller wegloopt richting Havenfort.

Summier signalement

De jongen rijdt gelijk door naar het politiebureau om aangifte te doen. Hij weet te vertellen dat de overvaller ongeveer 1.70 m lang is, een donkere huidskleur heeft en Nederlands spreekt met een buitenlands accent. Tot nu toe ontbreekt van de dader ieder spoor.

Lees ook:Verkrachting Oost-Souburg!
Lees ook:“Verkrachting is verzonnen”!
Lees ook:Meisje beroofd van rugtas!
Lees ook:Overvaller Middelburgse Action deelt buit uit!
Lees ook:Overvaller tankstation na een kwartier al in de kraag gevat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>