Crash!

politie snelweg blog
‘s-GRAVENPOLDER – De politie meldt dat er afgelopen donderdagmiddag een aanrijding is geweest op de kruising van de Bernhardweg Oost en de Goesestraatweg in ‘s-Gravenpolder. Een bestuurster raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar is een proefproef van haar afgenomen.

Het ongeval gebeurde om 17.30 uur. Een personenauto, bestuurd door man (23) uit Kapelle sloeg vanaf de Goesestraatweg linksaf richting Kapelle. Een andere personenauto, bestuurd door een vrouw (65) uit ‘s Gravenpolder, reed rechtdoor richting Goes. Op de kruising ontstond de aanrijding. Hierbij raakte de vrouw gewond. Ze kreeg onmiddellijk medische verzorging, want er stond een ambulance in de rij voor het verkeerslicht te wachten. De auto van de gewonde vrouw liep veel schade op en is weggetakeld. De man bleef ongedeerd. Zijn voertuig liep nagenoeg geen schade op, hij kon met zijn auto verder rijden.

Bloedproef

Het slachtoffer is door de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Omdat agenten het vermoeden hadden dat de vrouw alcohol had gedronken, is daar van haar een bloedproef afgenomen. Het bloed wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzoek. Het duurt ongeveer 10 dagen voordat de uitslag van dat onderzoek bekend is. Het rijbewijs van de bestuurster is door de agenten ingevorderd.

Lees ook:Crash A58: 1 gewonde
Lees ook:Doorrijden na ongeval!
Lees ook:Gewonde na aanrijding tussen fiets en auto!
Lees ook:Doorrijdende ongelukveroorzaker gezocht…
Lees ook:Dronken automobiliste!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>