Eenzame kerst voor boefje Hoek!

kerstman cel
HOEK – Een eenzame kerst in de cel wellicht voor een boefje (20) uit Hoek! De politie heeft zondagavond omstreeks 23.30 uur in het huis van zijn vriendin in Terneuzen de man aangehouden vanwege twee openstaande vonnissen. De vonnisklant had daarvoor een betalingsregeling afgesproken maar was deze niet nagekomen. De man moet nog 1243 euro betalen of 49 dagen zitten.

De agenten belden aan bij de woning van de vriendin van de vonnisklant. Zij vertelde dat hij niet aanwezig was. Agenten die aan de achterkant van de woning stonden, zagen hem echter aan de achterzijde van het huis naar buiten komen. Toen de gezochte man daar politie zag rende hij weer naar binnen, waar hij alsnog werd aangehouden. Hij kon de boetes niet betalen en is kreeg ook niemand zo ver die dat alsnog voor hem wilde doen, waarop hij werd ingesloten in het cellencomplex.

Lees ook:Ex-vriendin mishandeld
Lees ook:Nog te betalen: 3000 euro aan boetes!
Lees ook:Boeteklant smeert ‘m!
Lees ook:Tuinsluiper verraden door kuchje!
Lees ook:Inbreker slaat politieagent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>