Inbrekers gearresteerd!

politie in de boeien
‘s-HEER-HENDRIKSKINDEREN – Aan de Nieuwe Rijksweg in ‘s Heer Hendrikskinderen zijn maandag twee inwoners van Tilburg aangehouden. Zij worden verdacht van een poging woninginbraak.

Rond 03:30 uur werd een bewoonster aan de Zwanestraat in Heinkenszand wakker van een vreemd geluid bij haar woning. Toen zij een kijkje nam ontdekte zij het ongewenste bezoek. Het tweetal ging er direct vandoor. De vrouw waarschuwde direct de politie, die op zoek ging naar het duo. Een kwartier later kon het tweetal van 21 en 24 jaar worden gearresteerd. Zij zijn ingesloten in een politiecel. Er bleek een raam te zijn geforceerd. Rechercheurs van forensische opsporing is gevraagd een sporenonderzoek in te stellen.

Verdachte situatie? Bel 112
De politie begrijpt heel goed dat een woninginbraak, overval op bedrijf of woning en ook straatroof een ingrijpende gebeurtenis is. De aanpak van deze misdrijven heeft dan ook topprioriteit binnen de politie. Met meer surveillances, preventieve acties en door criminelen extra in de gaten te houden. U kunt zelf ook veel doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een inbraak, overval of straatroof. Bent u toch slachtoffer geworden? Doe altijd aangifte!

U kent uw buurt het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico’s! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is.

Lees ook:Oplettende getuige: inbrekers gearresteerd!
Lees ook:Inbraken Vlissingen!
Lees ook:Inbrekers op heterdaad gepakt!
Lees ook:Inbrekers ingerekend!
Lees ook:Inbrekers stelen auto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>