Roekeloos rijgedrag!

snelheidsmaniak
VLISSINGEN – Een 45-jarige automobilist is voorlopig zijn personenauto kwijt. Verkeersagenten hebben zijn auto in beslag genomen na roekeloos rijden door de bebouwde kom van Vlissingen. Zijn rijbewijs was sinds november 2013 geschorst.

Kort na middernacht kreeg de politie een melding dat de Middelburger toeterend over de Hogeweg reed. Agenten zagen hem rijden over de Bonedijkelaan en gaven hem een stopteken. Daaraan voldeed hij niet en reed met hoge snelheid weg. Daarbij haalde hij snelheden van 140 km/u binnen de bebouwde kom en verdween uit het zicht. Een klein uur later werd de bestuurder met zijn auto teruggevonden aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. Hij bleek onder invloed van alcohol. Bij en fouillering werd een blokje cocaïne gevonden. Op het bureau blies hij een waarde van 54 ug/l. Zijn auto is in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op voor rijden onder invloed, rijden met geschorst rijbewijs en poging doodslag (het rijden met hoge snelheden door woonwijk).

Lees ook:Dronken zonder rijbewijs!
Lees ook:Motor van agressieve bestuurder in beslag genomen!
Lees ook:Dronken in onverzekerde auto!
Lees ook:Arrestatie na inrijden op agent!
Lees ook:Arrestaties na dollemansrit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>