Dronken in onverzekerde auto!


VLISSINGEN – In de Van Dishoeckstraat in Vlissingen is zaterdagmiddag rond 16:15 uur een personenauto gecontroleerd door agenten. De auto werd bestuurd door een man die de agenten herkenden, omdat hij eerder met een ongeldig rijbewijs in die auto reed.
De agenten gaven de bestuurder van de auto een stopteken en de 43-jarige Vlissinger voldeed netjes aan het verzoek van de agenten.
Niet verzekerd
Bij het opvragen van de gegevens van de auto en de bestuurder bij de meldkamer bleek dat de auto niet verzekerd was en dat de bestuurder (nog steeds) niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.
Alcohol
Bij het aanspreken van de bestuurder roken de agenten dat hij alcohol had gebruikt. Zij lieten de man blazen en toen bleek dat hij inderdaad gedronken had. De man is vrijwillig meegegaan naar het bureau om een ademanalysetest te doen.

Auto in beslag

Op het bureau bleek dat de man al voor de derde keer betrapt was op het rijden onder invloed van alcohol. In overleg met de hulpofficier van justitie is besloten om de auto van de Vlissinger in beslag te nemen en te laten vernietigen. Het voertuig is weggesleept door een takelbedrijf.
Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat, geen geldig rijbewijs heeft en met een onverzekerde auto rondreed.

Lees ook:Opnieuw in de fout!
Lees ook:Wat een feest! Zatlappen mogen rijbewijs inleveren!
Lees ook:Dronken met auto door Vlissings fietstunneltje!
Lees ook:Dronken Vlissinger rijdt zonder rijbewijs, piemelt in vuilnisbak en moet de cel in!
Lees ook:Mèt drank: zonder rijbewijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>