Mishandeling Koudekerke!

mes
KOUDEKERKE – De politie is op zoek naar de dader van een mishandeling aan de Ter Poortweg in Koudekerke.

Woensdagmiddag fietste een 14-jarige jongen uit Vlissingen rond 16:15 uur met enkele schoolkameraden over de Middelburgsestraat in de richting van Koudekerke. Ter hoogte van de rotonde werd hij ingehaald en afgesneden door een nog onbekende jongen. Toen hij deze toeriep in het vervolg te bellen stapte de jongen af. Hij haalde een mes tevoorschijn en dreigde daarmee. Het slachtoffer is doorgefietst, maar werd op de Ter Poorteweg weer door dezelfde jongen ingehaald. Daar deelde de dader enkele rake klappen uit.

Heeft u informatie?
De dader is een blanke jongen van 15 à 16 jaar, donkerblond haar aan de zijkant opgeschoren en een soort hanenkam. Hij droeg een zwarte jas, gekleurde Nike sportschoenen en reed op een BMX stuntfiets met zwarte banden met een oranje baan. Weet u wie de dader is of bent u getuige geweest van de bedreiging en/of mishandeling? Bel dan met 0900 8844.

Lees ook:Vrouw mishandeld en beroofd van scooter
Lees ook:Woningoverval!
Lees ook:Mishandeling in ‘s Heerenhoek!
Lees ook:Mishandeling tijdens carnaval in ‘s-Heerenhoek!
Lees ook:Middelburgse straatroof!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>