Inbrekers gepakt!

inbreker
WAARDE – De politie meldt dat afgelopen dinsdagavond, na een tip van oplettende buurtbewoners, in de Julianastraat in Waarde twee woninginbrekers zijn aangehouden op verdenking van een poging inbraak. Beide verdachten zijn na verhoor in verzekering gesteld.

De verdachten, beiden afkomstig uit Terneuzen en respectievelijk 24 – en 25 jaar, worden die avond door een bewoner gezien terwijl zij zich verdacht ophouden bij een schuur van één van de buren. De ene scharrelt rond in de schuur en de andere lijkt op wacht te staan. Vervolgens is de politie gebeld en zijn enkele buurtbewoners achter de mannen aangelopen.

Inbrekerswerktuig

Daarna zijn de verdachten op een presenteerblaadje aan de gearriveerde agenten aangeboden. De mannen zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau in Kruiningen, waarna ze in verzekering geteld zijn gesteld in de Middelburgse gevangenis. In hun auto zijn spullen gevonden die gebruikt kunnen worden als inbrekerswerktuig. De verdachten zitten nog vast. Een van hen is geen onbekende van de politie.

Lees ook:Snelle arrestatie inbrekers!
Lees ook:Geen stille nacht: inbrekers gepakt!
Lees ook:Uitgaansgeweld!
Lees ook:Drugsbezitters gepakt!
Lees ook:Oplettende buurtbewoner voorkomt inbraak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>