Meisje slaat!

politieagent rug
V:ISSINGEN – Voor een uitgaansgelegenheid aan de Vlissingse Nieuwendijk is in de nacht van zaterdag op zondag een 17-jarige meisje uit Oost-Souburg aangehouden. Zij wordt ervan verdacht een 24-jarig vrouw uit Vlissingen op haar gezicht te hebben geslagen. Het slachtoffer had hierdoor een snee boven haar wenkbrauw.

In de nacht van zaterdag 15 en zondag 16 maart werden rond 3:45 uur door het personeel van een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwendijk twee vrouwen buiten gezet. Zij zouden gevochten hebben. Buiten zag de portier dat een van hen de ander in het gezicht sloeg. Als verdachte hield hij een 17-jarige meisje uit Oost-Souburg aan en droeg haar over aan de politie. De geslagen vrouw had een snee boven haar wenkbrauw en is geadviseerd om dit te laten behandelen in het ziekenhuis. Zij heeft aangifte gedaan tegen de 17-jarige.

Lees ook:Gastje (16) slaat meisje bloedneus!
Lees ook:Vlissingse mishandelt meisje!
Lees ook:Aanranding meisje (16)!
Lees ook:Fietster geslagen en geschopt!
Lees ook:Vieze man in Oost-Souburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>