Brute straatroof!

politieauto

OOST-SOUBURG – Straatrovers hebben zaterdag aan het einde van de middag bruut toegeslagen in Oost-Souburg. Het lijkt een scene uit een geweldfilm. Een Vlissinger (33) rijdt met zijn scooter door het tunneltje onder de Sloebrug. Daar staat een scooter dwars op de weg. Met daarop een man en een tweeder erachter. De weg is versperd dius de Vlissinger stopt. Eén van de criminelen neemt hem in de nekklem en pakt met zijn andere hand de portemonnee uit zijn broekzak. Het geld is eruit gepakt en de rovers verdwijnen snel  richting de spoorwegovergang bij de Veerhavenweg (in de volksmond ‘Wachtpost 66′ genoemd).

 Signalement

Het slachtoffer kan over het signalement van de daders slechts vertellen dat beide mannen een donkere integraalhelm op hun hoofd hebben.

Getuigen gezocht

Gezien het tijdstip van de straatroof is het goed mogelijk dat mensen hiervan getuige zijn geweest, of vooraf of nadien de mannen op hun scooter hebben zien rijden. De recherche wil graag in contact komen met die mensen. Hebt u iets gezien in of nabij het tunneltje dat voldoet aan bovenstaande beschrijving? Deel uw informatie dan via 0900 8844 of kom langs op het politiebureau in Vlissingen.

Lees ook:Gewapende straatroof!
Lees ook:Straatroof: gewonde!
Lees ook:Straatroof met 2 slachtoffers!
Lees ook:Straatroof flopt!
Lees ook:Brutale straatroof!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>