Brutale straatroof!

beroving

MIDDELBURG - Een 59-jarige man uit Middelburg is op De Overloper in zijn woonplaats overvallen door drie mannen. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt.

De man liep op maandag 10 augustus rond 5.50 uur op straat toen hij door drie jonge mannen werd overvallen. Daarbij werd hij door hen bedreigd met een wapen. Een van de overvallers sprak mogelijk met een Marokkaans accent. Na wat duwen en trekken waarbij het drietal een koffer van het slachtoffer probeerde afhandig te maken, gingen de straatrovers ervandoor. Daarbij liepen ze weg in de richting van de Buitenhovenlaan. Vervolgens wist de man de politie te waarschuwen.

Signalement

Van de drie daders is het volgende signalement bekend: Ongeveer 1.75 meter lang, normaal postuur, geschatte leeftijd rond de 18 jaar oud. Allen droegen donkere kleding. Het slachtoffer is door een van de mannen aangesproken in het Nederlands met een vermoedelijk Marokkaans accent.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen van deze brutale straatroof zich te melden. Heeft u aan De Overloper of nabije omgeving in de ochtend van 10 augustus iets verdachts gezien kort voor of kort na de poging straatroof, bel dan de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Lees ook:Gewapende straatroof!
Lees ook:Gewelddadige straatroof!
Lees ook:Straatroof Grijpskerke!
Lees ook:Woningoverval! UPDATE
Lees ook:Straatroof in Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>